چه گونه با مواد خوراکی پنکک و رژلب صحیح کنیم
نوشته شده توسط : علیپور


چه گونه با مواد خوراکی پنکک و رژلب صحیح کنیم

 بهترین مارک پنکیک

نحوه تهیه و تنظیم پنکک

۱ تابه ای را روی حرارت قرار دهید و مقدار پاره ای آرد برنج در آن بریزید. در چندین جايگاه نخستین که‌این پنکک را تنظیم میکنید از واحد سنجش پاره ای آرد برنج به کار گیری فرمائید.

۲ حرارت را بسیار ملایم فرمایید و به ندرت آرد را هم بزنید تا آرد قهوه ای شود. مهم میباشد که حرارت معدود باشد تا شما بتوانید مراحل تغییر‌و تحول رنگ آرد برنج را ذیل در دست گرفتن داشته باشید تا تغییر تحول رنگ به سایه ای که هم خوانی بر رنگ پوست شما باشد رسد.

۳ به هم زدن آرد با یک قاشق چوبی ادامه دهید تا رنگ آرد به طور کامل یک دست شود.

۴ هنگامی به رنگ آیتم نظرتان رسیدید حرارت را خاموش نمائید و کاسه را کنار بگذارید تا سرد شود.

۵ پس از خنک شدن پنکک دست سازتان را در یک پیاله درب دار بریزید.

طریق تنظیم رز لب

۶ در یک پیاله شیشه ای (مطلوب برای قرار دادن روی حرارت یا این که ماکروویو) یه خرده موم زنبور عسل بریزید و آن را روی حرارت اجاق یا این که در ماکروویو قرار دهید.

۷ یک چغندر را شسته و پوست آن را بگیرید و با آب میوه گیری آب خالص چغندر را بگیرید.

۸ آب چغندر را هم در ظرفی (ترجیحا شیشه ای) کنار بگذارید.

۹ موم را با حرارت معدود ذوب نمائید. در صورتی‌که آن را روی اجاق‌گاز قرار دادید به صورت همیشه هم بزنید تا موم ذوب شود و در صورتی‌که از ماکروویو استعمال میکنید در فواصل ۳۰ ثانیه ای آن را از ماکروویو بیرون کرده و هم بزنید.

۱۰ زمانی که موم به طور کامل ذوب شد به معیار رنگ آیتم نظرتان آب چغندر را در موم بریزید و هم بزنید.

۱۱ این ادغام را در پیاله آیتم نظرتان بریزید و کنار بگذارید تا خنک شود.

نکات و هشدارها: شما میتوانید با ادغام کردن آرد برنج با پماد زینک اکسید (پماد سوختگی) یک ضدآفتاب طبیعی بسازید.
مبداء: /http://www.eHow.com

یادگرفتن تهیه و تنظیم برق لب خانگی

برای خودداری از پرداخت مخارج سنگین و گزاف و همینطور کاهش به کار گیری از مواد شیمیایی، بهتر میباشد برخی از اسباب و اثاث آرایشی خویش را از روش ورژن های خانگی و طبیعی تهیه و تنظیم فرمائید.
این برق لب علاوه بر خوشگل و براق کردن لب هایتان سبب ساز نرمی و از در میان رفتن بی آبی لب ها میگردد.

 

مواد لازم برای تهیه و تنظیم ی برق لب:

۱ قاشق چای خوری روغن نارگیل

۱ قاشق چای خوری روغن بادام شیرین

۱ قاشق چای خوری کره ی کاکائو

۲ قطره عصاره ی خالص نعناع

۴ قطره چیپس شکلاتی نصفه شیرین

روش تهیه و تنظیم ی برق لب خانگی

در آغاز تمام مواد را به خیر و خوبی با هم ادغام فرمائید و باطن یک پیاله شیشه ای یا این که فلزی بریزید

آنگاه داخل یک ماهی تابه یه خرده آب بریزید و تعدادی دقیقه تحت آن را پر‌نور فرمائید تا آب باطن آن به جوش آمده و استارت به بخار شدن نماید.

کاسه دربردارنده مواد خویش را داخل ماهی تابه قرار دهید به نحوی که آب درون مواد نرود و پیاله با آب تماس پیدا نکند ، برای این عمل بهتر میباشد یک مبنا ذیل پیاله دربردارنده مواد خویش قرار دهید و مواد شما تنها به امداد بخار آب آغاز به ذوب شدن نماید.

اینک مواد در حالا ذوب شدن را به آرامی به زمان ۵ دقیقه به هم بزنید تا ،به خیر با هم ادغام شوند.

بعد مواد را داخل ظرفی استریل ریخته و به بازه ۱ ساعت در دمای عادی اتاق قرار دهید تا به خیر و خوبی سرد شود.

این برق لب را میتوانید در کیف خویش یا این که در فریزر نگه داری فرمائید و تا ۲ ماه میتوانید از آن به کار گیری نمائید و نباید آن را در دمای بالا نگه دارید چون سبب ذوب شدن و از در میان رفتن کیفیت آن میشود.





:: برچسب‌ها: بهترین مارک پنکیک ,
:: بازدید از این مطلب : 34
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 26 فروردين 1399 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: